Tură de inițiere

If you have ridden a bike before, but you have not cycled on forest roads or forest paths, we have prepared a practical session in which we explain how to use an off-road bike, with electric assistance. The tour will be covered with a dynamic group and a guide who will assist you at every step.

Timing: 3 hours

Location: Bârnova, Iași

Level: Ușor

About the tour

Tura presupune parcurgerea unui traseu educativ pentru a deprinde elementele de bază în pedalarea offroad, cu asistare electrică. În cele 3 ore, ghizii noștri te vor ajuta să  stăpânești acționarea frânelor, ajustarea șeii, schimbarea vitezelor, pedalarea eficientă, folosirea asistării electrice, poziția corpului și abordarea virajelor. 

Traseul pornește de la Jooyridez, locul în care vom avea o ședința tehnică pentru a putea începe exercițiul de mobilitate din parcul alăturat. Va urma o porțiune pe străzile Bârnovei, pentru a putea ajunge pe dealul din spatele Mânăstirii Bârnova, porțiune în care se vor exersa coborârea și urcarea. 

Mai departe, se va ajunge pe drumul forestier Bogonos, drum ce desparte Pădurea Bârnova în două, ca aproape de finalul lui să o luăm spre stânga și să urmărim o potecă de pădure unde vom exersa urcarea pantelor abrupte și abordarea virajelor.  Poteca ne va conduce paralel cu drumul spre Dobrovaț, iar noi vom merge în direcția opusă, spre Rezervația Repedea.

Vom ajunge astfel, într-unul din cele mai înalte puncte din oraș, Releul din Bucium, loc în care ne vom putea bucura de întreaga priveliște a Iașului și de Peșterile din Rezervație. La final, vom putea coborî spre Pietrăria, pentru a ajunge înapoi la Jooyridez. Rămâne doar să rezervi un loc pentru tine sau pentru mai mulți prieteni!

 

Bicycles

Bosch power and CUBE suspension design work together to improve comfort, extend your distance and the well-being of your trips.

10 Hardtail E-bike

10 Full suspension E-bike

5 Fat E-bike

Imagini de pe traseu: