TURE

Poteci către Blaga

Ce spui de o tură de 40 de km de peste păduri? Vom ajunge în Blaga, un sătuc izolat între dealuri, cu priveliști superbe și câmpuri pline, înconjurat de pădure și păzit de o mânăstire. Vom urca și coborî drumuri forestiere cu aer de munte, ca Vama Humăriei și Coțofana, traversând potecile pline de natură și liniște.

Recomandare Jooyridez: A se experimenta ȋn prealabil Tura de Iniţiere
Avans: 50% nereturnabil

Distribuie

Durata: O zi
Locație: Bârnova, Iași
Nivel: Mediu
Preț: 59 € 47 €
Pornește aventura!

Despre traseu

V-am pregătit o tură plină de frumusețe locală peste dealuri și păduri. Vom parcurge 41 de km pentru a ajunge în satul Blaga și chiar dacă bicicletele noastre electrice Cube ne asistă urcările și le fac o plăcere pentru toți, recomandăm acesta tură doar persoanelor care au mai pedalat în turele Jooyridez sau celor care au mai făcut trasee de 30-40 de km până acum.
De această dată, ne vom întâlni la sediul nostru mai de dimineață, de la 9:00 mai exact, ca la ora 15:00 să putem ajunge înapoi. Pornim de la Oază spre drumul forestier Bogonos pe care ȋl vom parcurge ȋn ȋntregime. Vom coborȋ apoi o porţiune scurtă a drumului care duce spre Dobrovăţ, după care vom intra pe drumul forestier Humărie.
Pornește aventura!

Despre traseu

Coborârile și urcările acestuia ne transpun în zone de păduri aerisite și cu totul diferite, ajungând ca la capătul lui, să urcăm spre Mânăstirea Blaga. Coborârea dealului pe care se află mănăstirea oferă de altfel cea mai frumoasă priveliște dintre dealuri, cu câmpuri și case care compun un peisaj pitoresc.

Mai apoi, după mai bine de 20 de km parcurși, vom ajunge chiar în Blaga. Când vom fi gata să pornim din nou la pedalat, ne va aștepta un delușor și câteva poteci de pădure care ne vor conduce către un superb drum forestier, numit Coțofana, ale cărui coborâri pe serpentine ne vor umple de energie.

Weekend la Oază Jooyridez Oaza Taina Vie biciclete asistate electric padurea Barnova padurea Barnova iasi Tur ghidat tururi ghidate Campare Cafenea Cafenea barnova Băcănie Evenimente Camping Camping iasi Glamping iasi Glamping Corporate teambuilding teambuilding iasi
Jooyridez, Oaza Taina Vie, biciclete asistate electric, padurea Barnova, padurea Barnova iasi, iasi, Tur ghidat, tururi,ghidate, Campare, Cafenea, Cafenea barnova, Băcănie, Evenimente, Camping, Camping iasi, Glamping iasi, Glamping, Corporate, teambuilding, teambuilding iasi, aventura, distractie
Pornește aventura!

Despre traseu

La final, după o urcare lejeră a acestuia, vom traversa o scurtă porțiune a drumului național pentru a intra pe traseul turistic Punct Galben, ce ne va conduce către Platoul Releului Bucium, de care ne vom minuna și de pe care vom coborî imediat spre Pietrărie și mai apoi spre Oaza Taină Vie. Vă așteptăm să privim imprejurimile Iașului cu alți ochi, dăruiți-vă timp și haideți sa urmăm Potecile către Blaga.

Imagini de pe traseu

Descoperă bicicletele

Cube Reaction
Hybrid SL 500

Cube Stereo
Hybrid 120 PRO 500

Cube Nutrail
Hybrid 500