TURE

Tură culinară

O experiență ce îmbină dragostea pentru natură și aventură cu bucătăria bazată pe ingrediente eco, Tura culinară este ocazia de a descoperi noi gusturi și noi drumuri în apropierea Iașului.

Avans: 50% nereturnabil

Distribuie

Durata:Jumătate de zi
Locație: Oaza Taină Vie
Nivel: Ușor
Preț: 69 €
Pornește aventura!

Despre
Tura Culinară

Pasul 1: Analizăm posibilităţile unei experienţe şi tura dorită (Tură de aventură sau Tura de inițiere);

Pasul 2: Se discută cu prietenii sau colegii şi oamenii din Oaza Taină Vie pentru a alcătui un grup de minim 5 persoane şi pentru a rezerva o zi dedicată acestei experienţe;

Pasul 3: Alegem Tura de Iniţiere sau Tura de Aventură;

Pasul 4: Ne bucurăm de un răsfăț culinar. 

Tură de aventură

Durata:Jumătate de zi
Locație: Bârnova, Iași
Nivel: Mediu

Tura de inițiere

Durata:Jumătate de zi
Locație: Bârnova, Iași
Nivel: Ușor
Pornește aventura!

Atelier culinar

Degustare cu elemente gastronomice locale sau din arealul apropiat (miere, brânză, flora spontană, legume, fructe) acompaniate de o pâine de casă coaptă ȋn Bârnova de către Dana.

Degustarea va consta ȋntr-o brănzâ coaptă ȋn prezenţa participanţilor la tură, pe o feliuță de pâine, cu puțină miere, semințe și plante aromatice. Dana ne va povesti despre producătorii locali, despre cum a copt pâinea şi despre experienţele culinare anterioare de la Jooyridez şi Oaza Taină Vie.

Fel principal: piept de pui cu sos de bere la tigaie cu 2 variante de salate de sezon (legume coapte sau salată de dovlecei cu iaurt și usturoi)

Condiment de educaţie pentru o alimentaţie sănătoasă: vom degusta şi produsele apicole ecologice de la Taină Vie (prin rotaţie: miere proaspătă extrasă de primăvară, miere de salcâm, miere de tei, miere polifloră, polen crud și altele); ulei ecologic presat la rece de la Zorian (prin rotaţie: cu anason, cu usturoi, cu mentă, cu piper, cu ardei iute; proaspăt lansat: ulei ecologic presat la rece din cătină; ulei de cânepă; ulei de rapiţă); și alte produse locale din Băcănia Vie.

Imagini de pe traseu

Descoperă bicicletele

Cube Reaction
Hybrid SL 500

Cube Stereo
Hybrid 120 PRO 500

Cube Nutrail
Hybrid 500