Tură de aventură

Un traseu mixt, de forestiere, poteci prin pădure, coborâri și urcări ce te va duce în inima pădurii Bârnova. Facem popasuri la Cabana Poieni, explorăm o poieniță cu un turn de vânătoare și coborâm celebrul traseu PRV înapoi către Jooyridez. Un traseu dedicat celor ce au cel puțin o minimă experiență de parcurgere a unor trasee offroad pe bicicletă.

Durata: 3 ore

Locație: Bârnova, Iași

Nivel: Mediu

Despre traseu

Tura de aventură se adresează celor care deja au parcurs deja pe bicicletă diferite trasee offroad și vor să descopere poteci și locații noi. Pe parcursul a 3 ore, vom parcurge un traseu de nivel mediu, ce surprinde atât realitatea rurală a zonei, cât și natura în sălbăticia ei.

Plecăm de la Jooyridez și ne îndreptăm spre Arca lui Noe, ce cuprinde o mini-fermă și un parc de joacă pentru copii și adulți. Urmează o primă coborâre pe prundiș și poteci de pădure și ieșim deodată pe colina unui deal expus la soare, de unde urmează o primă coborâre foarte frumoasă.

Parcurgem drumul forestier Bogonos și după încă o incursiune pe poteci de pădure puțin umblate ajungem la cabana de vânătoare Poieni, numită și „Cabana lui Ceaușescu”. Coborâm prin cărbunărie și ieșim într-o poiana cu turnuri de vânătoare bine camuflate de stejari și goruni falnici. După încă o regrupare, plecăm pe forestier spre Poiana Rotundă, de unde urmează coborârea plină de aventură a traseului de concurs „Pe roți verzi”.

Ne întoarcem la punctul de start, locația Jooyridez unde mai petrecem ceva timp împărtășindu-ne experiența avută. După o poză de grup, ne luăm „la revedere” până la următoarea tură Jooyridez.

Bicicletele

Puterea Bosch și designul suspensiei CUBE colaborează pentru a îmbunătăți confortul, pentru a vă extinde distanța și comfortul expedițiilor.​

10 Hardtail E-bike

10 Full suspension E-bike

5 Fat E-bike

Imagini de pe traseu