Tura de seară

Dacă vrei să vezi Iașul de sus, pe înserate, noi ți-am pregătit un traseu special care să ajungă pe platoul Releului din Bucium, chiar la apus. Vom urca prin Todirel, vom coborî pe Bătrâneasa, vom traversa Pădurea Bârnova pe Bogonos, toate ca să ne bucurăm de potecile Punctului Galben care ne vor conduce către luminile orașului.

Durata: 3 ore

Locație: Bârnova, Iași

Nivel: Ușor

Despre traseu

Tura e dedicată unei seri de sfârșit de săptămână în care să poți simți cât de fain e să pedalezi prin pădure și sa te bucuri de împrejurimi. Vor fi 3 ore de coborâri spectaculoase și urcări asistate de motorul electric cu o priveliște de neuitat la final.

Începem ca de obicei de la Jooyridez, din zona de relaxare, ca după împărțirea bicicletelor și instructajul tehnic să continuăm de această dată spre satul din apropiere, Todirel. De acolo vom putea urca pe o coamă unde își păstoresc oile ciobanii din zonă, ce ne va duce în drumul forestier Bătrâneasa.

Această coborâre a Bătrânesei e plină de feeling și de curbe frumoase care ne vor permite să ne bucurăm de tot ce e în jur la un alt nivel. Va urma apoi continuarea traseului pe bine-cunoscutul drum forestier Bogonos, care desparte Pădurea Bârnova în două.

Partea finală a traseului e și cea mai spectaculoasă, fiindcă vom urma potecile marcajului turistic Punct Galben, pline de mici coborâri și urcări ideale să ofere o experință adevărată cu biciclete asistate electric. Finalul e și cel mai frumos deoarece ne aduce către Platoul Releului Bucium de unde vom putea admira Iașul în toată splendoarea lui, aproape de apus. Vino cu prietenii și hai să ne bucurăm de o seară faină!

Bicicletele

Puterea Bosch și designul suspensiei CUBE colaborează pentru a îmbunătăți confortul, pentru a vă extinde distanța și comfortul expedițiilor.​

10 Hardtail E-bike

10 Full suspension E-bike

5 Fat E-bike

Imagini de pe traseu: