BICICLETE

Mergi oriunde,
pe orice teren!

Puterea Bosch și designul suspensiei CUBE colaborează pentru a îmbunătăți confortul de durată pe parcursul expedițiilor.

10 Hardtail E-bikes

Cube Reaction Hybrid SL 500

Reaction Hybrid SL este combinația perfectă dintre un cadru de aluminiu special proiectat e-MTB și o selecție de componente ușoare si durabile; în plus, modul în care motorul Bosch oferă asistență îți va redefini așteptările legate de ce înseamnă un sistem de pedalare hybrid.

Designul complet integrat al bateriei înseamnă îmbunătățirea manevrabilității și o funcționalitatea mai bună. Cu o furca pe aer RockShox Judy Gold ce “netezește” traseul, frâne cu discuri hidraulice Shimano și o transmisie Shimano cu 11 viteze, Reaction Hybrid SL este o bicicletă solidă cu suspensie doar pe față. Reaction Hybrid SL este o bicicletă versatilă, pretabilă pentru trasee off-road cu grad de dificultate accentuat, trasee forestiere dar și pentru plimbări rurale sau urbane relaxante.

10 Full suspension E-bikes

Cube Stereo Hybrid 120 PRO 500

Cube Stereo Hybrid 120 Pro, cu suspensie față-spate este o încântare pentru bicicliști din mai multe motive. Confortabilă, stabilă, ușoară și elegantă în același timp, este gata să redefinească orice experiență off-road: un veritabil e-bike pentru exploratori.

Chiar dacă abordezi un traseu sinuos, cu urcări și coborâri provocatoare, geometria Agile Ride împreună cu amortizorul spate reglabil îți oferă control complet, păstrând perfect contactul cu terenul pietros, denivelat sau brăzdat de rădăcinile copacilor. De asemenea, bateria complet integrată în cadru poate fi încărcată fără a fi scoasă, iar dacă plecați într-o expediție de durată, există și loc pentru bidonul de apă fixat pe cadru.

5 Fat e-bikes

Cube Nutrail Hybrid 500

Dacă sunteți convins că adevărata libertate nu poate fi experimentată decât atunci când încercați ceva nou, avem bicicleta perfectă pentru tine. Nutrail Hybrid îmbină versatilitatea unui fat-bike, cu forța și dinamica asistării la pedalare oferite de motorul Bosch CX . Mai mult, dotată cu pneuri late de 4.0 inch și o puternică furcă Manitou Mastodon Comp, o inginerie CUBE, este o bicicletă care nu are limite, rulând cu ușurință indiferent dacă vă aflați pe munți stâncoși sau în jungla urbană.

Nisipul, zăpada, noroiul, pietrișul nu reprezintă un impediment pentru aceasta, ci mai degrabă o provocare în etalarea abilităților de off-road extrem. Transmisia cu 11 viteze Shimano XT, alături de frânele hidraulice Magura MT5 și șeaua reglabilă pe înălțime este tot ce aveți nevoie pentru vă elibera mintea explorând noi teritorii.
Weekend la Oază Jooyridez Oaza Taina Vie biciclete asistate electric padurea Barnova padurea Barnova iasi Tur ghidat tururi ghidate Campare Cafenea Cafenea barnova Băcănie Evenimente Camping Camping iasi Glamping iasi Glamping Corporate teambuilding teambuilding iasi

Descoperă

Cum funcționează

Poate vă întrebați de ce am ales o bicicleta cu asistență la pedalare și nu una clasică sau full electrică? Dintr-un motiv simplu: aceasta bicicletă chiar te asistă mai mult (mod turbo) sau mai puțin (mod eco) în funcție de nevoile tale. Toate acestea se întâmplă doar dacă pedalezi și ai un scop clar: fie să-ți conservi energia – dacă ești setat pe slow travel – sau să-ți amplifice puterile pentru provocările noilor experiențe – dacă ești setat pe depășirea limitelor.

Află despre

Moduri

Un e-bike este gândit ca o bicicletă clasică antrenată de un angrenaj format din pinioane, lanț și schimbător de viteze. În plus aceasta este dotată și cu un motor Bosch Performance Line CX al cărui rol este să ofere asistare la pedalare (practic acesta funcționează doar atât timp cât biciclistul pedalează), în patru trepte: Eco, Tour, E-mtb, Turbo.

  • Off: dacă selectăm opțiunea Off bicicleta se comportă și se ciclează ca o bicicletă clasică; motorul Bosch nu intervine;
  • Eco: în acest mod motorul livrează 50% peste lucrul mecanic obținut din pedalare; autonomia este sporită, ajungând până la aproximativ 100 km, în funcție de tipul de traseu abordat;
  • Tour: asistarea crește până la 120% față de efortul biciclistului; este modul optim, oferind echilibru între consumul bateriei, distanța parcursă și asistarea oferită;
  • E-mtb: modul alege inteligent în funcție de cadența pedalatului și dificultatea traseului între treapta Tour și Turbo.
  • Turbo: în acest mod motorul asistă până la 300%; pe Turbo, bateria are cea mai scăzută autonomie și este recomandat a se folosi ponderat în situațiile dificile cu urcări abrupte.

În cazul în care rulăm cu o viteză de peste 25km/h oricare din treptele de asistare menționate anterior sunt dezactivate.

oaza-taina-vie-1.png

Vizită

Oaza Taină Vie este conceptul ce reunește activitățile dragi nouă în natură: plimbările cu bicicletele, campingul, glampingul, atelierele de gătit și de creație, cafeneaua cu produse gustoase fabricate local, dar și stupina bio în care albinele muncesc să ne ofere o sursă dulce de energie. Te așteptăm pentru a petrece timp de calitate alături de familie, colegi și prieteni și de a redescoperi frumusețea naturii alături de noi toți, aici la Oaza Taină Vie.