TIMP ÎN NATURĂ
Oaza Taină Vie
Oaza Taină Vie este acel loc din Bârnova unde energia care curge din mierea cu descântec din stup se amestecă uimitor cu energia ta, atunci când pui lucrurile în mișcare la JooyRidez.
THE STORY

Povestea Oazei

Taina Vie ȋnseamnă acum nu numai produse apicole acreditate ecologic, apiterapie şi viaţă sănătoasă. Iubitori de natură fiind, cum cea mai eficientă formă de stress relief (zic cercetătorii) este ciclismul, la Oază la JooyRidez găsești biciclete pentru drumeții cu familia, prietenii sau colegii tăi de team building.
Punctele de start si finiș sunt la cafenea la o cană cu limonadă,kombucha sau ghimbiradă, la un cort de glamping, la ateliere tematice și la băcănia din curte. In Băcănia Vie alegi pe ȋndelete produse locale, de la miere, ulei presat la rece la zacuşti şi dulceţuri, pe care le poţi degusta gratuit şi la cafenea.Te așteptăm! Stai, că n-am terminat: facem şi dumeţii, cursuri de biciclete MTB, lansări de produse și evenimente. De firmă!
FAMILY TIME

Cafeneaua Taină Vie

La Oaza Taină Vie natura ne-ar mai tot povesti câte ceva și păcat ar fi să nu stăm la un pahar de vorbă, să o ascultăm și să ne bucurăm de produsele locale. Ai de unde alege, ți-am pregătit un meniu diversificat care să te invite și la mâncat, și la savurat! Cafeneaua e aproape, fix cum intri-n Oază.
CORPORATE TEAMBUILDING

Băcănie Vie

Gusturile autentice te ajută să retrăiești amintiri, iar în băcănia noastră ai o varietate de produse locale pe care să le savurezi cu gândul la experiențele care te-au adus și te vor mai aduce mai aproape de natură. Ceramică, dulcețuri, uleiuri și alte bunătăți te așteaptă să le descoperi la Băcănia Vie.
Quality time!
Ateliere
Dorința de explorare ne adună la Oaza Taină Vie. Fructifică-ți pasiunea sau curiozitatea alături de noi la atelierele de gătit, de reparat biciclete, de stupi și miere sau pune-ți creativitatea la treabă cu atelierele de fotografie sau desen.
CORPORATE TEAMBUILDING

Events

Fiecare ocazie să ne revedem cu iubitorii de natură este motiv de sărbătoare pentru noi.
Evenimentele de la Oaza Taină Vie sunt neîncetate, iar de cele trecute ne amintim cu drag: Lansări sau prezentări de produse locale, Bârnova Bike Spring E-Motion sau Play The Day la Radio Hit. 
Cu ocazia aniversării de 10 ani a Oazei Taină Vie, am organizat alături de Alexandru Stermin, explorator și biolog, un tur pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani în care au descoperit păsările și flora din zona Pădurii Bârnova.
Fie ele unice sau tradiții, toate evenimentele ne aduc bucurie la Oaza Taină Vie.
Quality time!

Campare

Natura ne-a promis că va fi veșnic gazdă iubitorilor de experiențe autentice. Oaza Taină Vie este locul perfect unde poți să-i asculți poveștile cât e ziua de lungă, iar de vrei să mai rămâi, confortul de acasă nu-ți va lipsi. Ți-am pregătit numeroase opțiuni de campare: glamping, rulotă proprie, spațiu pentru cort personal sau închiriere cort.
Luni-joi: 39 euro/noapte/glamping (3 persoane)
Vineri-Duminica: 49 euro/noapte/glamping (3 persoane)
11 euro/persoană/noapte loc de campare sau loc de rulotă

Evenimente

Soc, Miere și Mișcare

Verdele primăverii se asortează perfect cu mirosul florilor de pe colinele Bârnovei, iar socul e atât de generos în perioada…

10 ani de bucurie cu Oaza Taină Vie!

De 10 ani ne îndulcim cu miere naturală Taină Vie și cutreierăm Pădurea Bârnova cu bicicletele asistate electric. Astfel, am…

Leurdă, Miere și Mișcare

De la Taina Vie Café am plecat ȋntr-o drumeţie ȋn pădure unde ne-am relaxat, am făcut cunoştinţă cu mirosul plantelor,…

Hai să ne cunoști!

Noi suntem întotdeauna pregătiți să dăm o tură. Ne găsești pe Str. Sf. Maria 332, Bârnova 707035

oaza-taina-vie-1.png

Vizită

Oaza Taină Vie este conceptul ce reunește activitățile dragi nouă în natură: plimbările cu bicicletele, campingul, glampingul, atelierele de gătit și de creație, cafeneaua cu produse gustoase fabricate local, dar și stupina bio în care albinele muncesc să ne ofere o sursă dulce de energie. Te așteptăm pentru a petrece timp de calitate alături de familie, colegi și prieteni și de a redescoperi frumusețea naturii alături de noi toți, aici la Oaza Taină Vie.