De la Taina Vie Café am plecat ȋntr-o drumeţie ȋn pădure unde ne-am relaxat, am făcut cunoştinţă cu mirosul plantelor, ne-am bucurat de venirea primăverii și am cules responsabil leurdă.
La întoarcerea la Taina Vie Café Dana Burlacu, blogger culinar din Bârnova, ne-a ȋnvățat cum să gătim leurda şi ne-a prezentat 3 reţete:
Pate de leurdă şi nuci, savurat cu pâine cu seminţe coaptă ȋn oala de fontă magică a Danei;
Salată de leurdă cu brânză şi dressing cu miere Taină Vie;
Ulei presat la rece Zorian aromatizat cu leurdă;
De asemenea, am descoperit și metode de consevare a leurdei.
Am degustat ȋmpreună ce am gătit şi fiecare participant a primit un borcănel cu ulei aromatizat cu leurdă pentru a-l folosi acasă.
Preţ/persoană: 70 lei*
*Copiii ȋnsoţiţi de părinţi au gratuitate.
Număr maxim de participanţi: 15 persoane.
Data evenimentului: 9 aprilie 2022
Durata evenimentului: 3 ore
Ȋnscrierile se fac telefonic la numărul: 0720 008 842