Verdele primăverii se asortează perfect cu mirosul florilor de pe colinele Bârnovei, iar socul e atât de generos în perioada asta!
Împreună cu Dana Burlacu Visternicu, blogger culinar, v-am invitat într-o incursiune ce a început cu mișcare și s-a terminat cu mâncare.
De la Oaza Taina Vie am pornit într-o drumeție, ne-am bucurat de peisaj și de flori, am îmbrățișat câte un copac pentru energie bună și am revenit. Am avut noroc să vedem câte o țestoasă, șoparle și căprioare.
Dana ne-a adunat în jurul mesei și ne-a învațat să facem:
– Socată – rețeta bunicii (rețeta cu drojdie și zahăr);
– Socată- rețeta cu miere de albine și fermentație naturală;
– Flori de soc murate – numai bune pentru aperitive sofisticate.
Pe toate le-am degustat, ba chiar și un unt aromatizat cu flori comestibile și miere, ce a venit la pachet cu o pâine făcută în casă. Fiecare participant a primit un borcănel cu flori de soc murate pentru a-l folosi acasă.
Preţ/persoană: 59 lei*
*Copiii ȋnsoţiţi de părinţi au avut gratuitate.
Număr maxim de participanţi: 15 persoane.
Durată: 3 ore
Data evenimentului: 29 mai 2022
Ȋnscrierile se fac telefonic la numărul: 0720 008 842